Communicatietraining

Blended learning steeds normaler

Deze combinatie van e- learning en traditioneel onderwijs vereist goede faciliteiten voor vaardigheidsonderwijs.
Er is behoefte aan een goed geoutilleerde opleidingsruimte waar mogelijkheden worden geboden voor vaardigheidstraining met video registratie ten behoeve van zelfreflectie.

Communicatietraining

Hippocampus is een professionele leer- en trainingsomgeving die een diversiteit aan onderwijs- en leermethoden aanbiedt.

Hippocampus en de technische faciliteiten bieden mogelijkheden voor trainingen op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan media- en/of presentatietraining met aandacht voor zowel de verbale als de non-verbale kant. Maar denk ook aan:

— Training Psychosociale arbeidsbelasting
— Mediatrainingen
— Presentatietrainingen
— Feedbacktrainingen
— Gesprekstechnieken
— Groepsinterview
— Vergader-briefingtraining

Trainingen

Het aanvragen van cursussen, trainingen en (bij)scholingen op basis van maatwerk is mogelijk. De inhoud, werkvormen en planning worden in overleg met de aanvrager vastgesteld.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Hippocampus op de wijze dat u zelf wilt. U kunt onze faciliteiten inhuren maar wij kunnen ook de genoemde trainingen verzorgen met professioneel opgeleide instructeurs, trainers en docenten.

Mocht uw interesse zijn gewekt na het lezen van het voorgaande, neemt u dan contact op met OCEAN, partner AmbulanceZorg Limburg-Noord BV