NIEUW!! Little Baby QCPR kan huilen!

De nieuwe Little Baby QCPR, een échte reanimatie- en verslikkingsbaby in één, is samen met de feedbacktechnologie via de apps erg fijn om tijdens de cursussen te gebruiken.

Wanneer de verslikkingshandelingen door de cursist goed wordt uitgevoerd, gaat de Little Baby QCPR huilen, net zoals een echte baby. Hierdoor is het duidelijk herkenbaar voor de cursist wanneer de handeling juist is uitgevoerd.

Tijdens de reanimatie kan je via app’s meekijken of de cursist de handeling juist uitvoert en feedback geven, net zoals de Little Anne QCPR.
Hierdoor is het mogelijk om tijdens en na de reanimatietraining de cursist de juiste feedback te geven over de uitgevoerde handelingen.

Wil je de eerste zijn die met deze nieuwe Little Baby QCPR gaat gebruiken tijdens de cursus?

Bestel nu alvast de nieuwe Little Baby QCPR, vraag naar de Pre-order aanbieding.

Vraag naar de Pre-order aanbieding

QCPR Classroom

Leuk leren is beter leren!!

We weten dat reanimatietraining levens kan redden. Maar het geven van nauwkeurige en objectieve feedback op de prestaties van cursisten is al jarenlang een uitdaging voor instructeurs. Dat is nu anders.

De QCPR Classroom App is nu beschikbaar voor onze Little Anne QCPR met feedback en een spelelement. Hiermee kunnen instructeurs de kwaliteit van reanimatietrainingen, de efficiëntie tijdens de les en de betrokkenheid van cursisten verbeteren – met tot 42 oefenpoppen tegelijkertijd.

Bekijk de nieuwste QCPR Classroom

Efficiëntere reanimatietraining

QCPR-technologie wordt gebruikt om zowel instructeurs als studenten in staat te stellen om hun reanimatieprestaties effectiever te beoordelen en bekijken, waardoor de efficiëntie van de trainingstijd toeneemt.

Dit stelt u in staat om:

 • trainingen effectiever aan te bieden aan individuen en teams van specialisten
 • te oefenen in de omgeving van uw keuze
 • prestaties van meerdere individuen in real time te beoordelen
 • een debriefing te leveren aan het team, terwijl u zich ook blijft focussen op de individuele prestaties.

Resusci Anne QCPR

De Resusci Anne QCPR oefenpop en de bijpassende feedbackapparatuur zijn elk ontworpen met het oog op gebruiksgemak en vereisen zeer weinig tijd voor het instellen, waardoor elke gebruiker zich kan focussen op het oefenen van een kwaliteitsreanimatie (Q-CPR).

Resusci Anne QCPR is ontworpen met een realistische anatomie en voldoet volledig aan de reanimatierichtlijnen. Hierdoor zal de leerling de juiste weerstand van de borst ervaren, de borstkasbeweging tijdens het beademen zien en het hoofd moeten kantelen en de kin omhoog moeten doen om de luchtwegen vrij te maken.

Het beademingssysteem zorgt ervoor dat de borstkas op de juiste wijze omhoogkomt tijdens ballonbeademing mond-op-mond beademing. Drie borstveren (zacht, standaard, hard) maken de simulatie van compressies met verschillende stijfheden van de borst mogelijk binnen het meest voorkomende bereik van de vereiste kracht (30-60 kg) om een diepte te bereiken die overeenstemt met de richtlijn.

Of neem contact met ons op voor meer informatie over de Resusci Anne QCPR.

Resusci Baby QCPR

De Resusci Baby QCPR biedt gedetailleerde real-time informatie en een overzicht als deze wordt gebruikt in combinatie met feedbackapparatuur. De gedetailleerde feedback en debriefing zorgen ervoor dat de leerlingen beter dan ooit tevoren reanimatie kunnen aanleren en hun prestaties kunnen verbeteren.

Een realistische anatomie zorgt ervoor dat een leerlng het hoofd op de juiste wijze kantelt en de kin op de juiste manier lift en de juiste weerstand van de borst ervaart. Een sensor geeft de juiste handplaatsing aan.

Het beademingssysteem zorgt voor een realistische borstkasbeweging bij ballonbeademing en mond-op-mond beademing en meet het volume en de snelheid om de juiste beademingstechnieken te leren.

Resusci Baby QCPR voldoet volledig aan de reanimatierichtlijnen.

Of neem contact met ons op voor meer informatie over de Resusci Baby QCPR.

Little Anne QCPR

Little Anne is nu uitgerust met feedbacktechnologie waarmee u reanimatiekwaliteit, efficiëntie van trainingen en de betrokkenheid van cursisten kunt verbeteren.

Cursisten worden met objectieve feedback en scores niet alleen gemotiveerd om het tegen elkaar op te nemen, maar ook om hun eigen hoogste score te verbeteren. Dit competitie-element maakt trainingen leerzamer en interactief en zorgt voor meer motivatie.

De volgende opties kunnen met de oefenpop gebruikt worden om live en summatieve feedback te verzamelen van reanimatieprestaties en automatische aanbevelingen voor het verbeteren van reanimatie te ontvangen na de sessie. De feedbackinterface is hetzelfde als voor andere QCPR-methodes van Laerdal en is intuïtief en effectief voor het uitvoeren en verbeteren van kwaliteitsreanimatie.

QCPR Instructor App (app voor instructeurs)
Met deze app ziet de instructeur voor maximaal zes oefenpoppen tegelijk een prestatie-overzicht. Aan de hand van zijn/haar eigen waarnemingen en de objectieve feedback van de app, kan de instructeur de cursisten effectief aangeven wat ze moeten verbeteren.

QCPR Learner App (app voor cursisten)
Deze app kan gebruikt worden door de cursist om zelf te oefenen. De app kan ook door meerdere gebruikers worden gebruikt, zodat ze elkaar kunnen helpen.

Of neem contact met ons op voor meer informatie over de Little Anne QCPR.

Resusci Junior Basic en SkillGuide

De Resusci Junior oefenpop biedt een realistische, hoogwaardige training voor het reanimeren van kinderen. De pop heeft een volledige lichaamslengte en maakt gebruik van een optionele SkillGuide-prestatie-indicator. Studenten kunnen hun vaardigheden op het gebied van reanimatie van kinderen snel verbeteren tot hoge standaarden.

Productvoordelen:

 • Effectieve manier van leren door de focus te leggen op het prestatieniveau van belangrijke reanimatievaardigheden en -technieken voor kinderen
 • Meer motivatie voor studenten door het gebruik van de optionele SkillGuide-indicator die real-time feedback geeft op reanimatieprestaties tijdens de training
 • Kostenefficiënt door gemakkelijk te gebruiken en onderhouden verwijderbare luchtwegen
 • Anatomisch realistisch lichaam en oriëntatiepunten leveren de essentiële eigenschappen om op een realistische manier te leren hoe er omgegaan moet worden met kinderen en kwaliteitsreanimatie (Q-CPR) van kinderen
 • Duurzame harde koffer zorgt voor gemakkelijk transport

Of neem contact met ons op voor meer informatie over de Resusci Junior Basic en SkillGuide.

Baby Anne

Baby Anne is ontwikkeld om effectieve training te geven in het reanimeren van baby’s zonder compromissen te sluiten op het gebied van realisme of kwaliteit. De verpakking van vier Baby Anne oefenpoppen maken praktijkoefeningen betaalbaar voor alle studenten.

Productvoordelen:

 • Effectieve manier van leren door alle essentiële eigenschappen te bieden die nodig zijn voor het leren reanimeren van baby’s
 • Betaalbaarheid zorgt voor meer praktijktraining
 • Realistische borstcompressies en borstkasbeweging zorgen ervoor dat leerlingen de juiste technieken kunnen leren
 • Het 4-pack weegt minder dan 5,5 kg en is daarom zeer eenvoudig te vervoeren
 • Praktisch, niet duur en gemakkelijk te onderhouden
 • Duurzame constructie voor ongeëvenaarde levensduur

Of neem contact met ons op voor meer informatie over de Baby Anne.