Loop mee met de Hartstocht De Biesbosch op zaterdag 14 september

Loop mee met de Hartstocht De Biesbosch op zaterdag 14 september

Loop mee en steun de Hartstichting! Op zaterdag 14 september aanstaande wandel je door de prachtige Dordtse Biesbosch.
Dit mooie stukje natuur bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Biesbosch. Tijdens deze Hartstocht kun je heerlijk 5, 10, 15, 20 of 25 km wandelen over verharde én onverharde paden. Op elke route loop je langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes.”De flora en fauna op deze routes is écht heel bijzonder” aldus Henk Bronkhorst. En hij kan het weten als Hoofd Beheer van het parkschap Nationaal Park de Biesbosch.

Benieuwd naar deze bijzondere wandelroutes? Kijk voor meer informatie op www.hartstocht.nl
Of schrijf je direct in.

 

Met jouw deelname steun je ook meteen de Hartstichting. Dubbel winst; je doet ook meteen iets goeds voor je lijf én taille. Altijd lekker zo na de vakantie! En dan ook nog eens voor een heel goed doel. Mooier kan toch bijna niet?

Het inschrijfgeld is 15,00 p.p. inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Van jouw inschrijfgeld gaat minstens 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Onderzoek waar jouw naasten, maar ook jezelf iets aan kunt hebben. Want je hart ben jij.

Want gezond eten, voldoende bewegen én niet roken verlaagt je risico op risico op hart- en vaatziekten. Het hart is de motor van het leven. Die moet sterk zijn én blijven. Hier kun je zelf aan bijdragen door gezond te leven en op tijd te ontdekken dat je risico loopt op hart- en vaatziekten. Als je bijvoorbeeld weet dat je een hoge bloeddruk, overgewicht of een hoog cholesterolgehalte hebt, kun je maatregelen nemen om die waarden te verlagen, maar ook preventief. Zoals door te wandelen. Dus wandel – hartstochtelijk – mee!

Mocht je nog meer willen doen voor de Hartstichting, laat je dan sponsoren. Haal bijvoorbeeld ten minste 50,- binnen je eigen persoonlijke netwerk op. Dit kan heel gemakkelijk via de eigen inschrijfpagina. De Hartstichting is er heel blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.