Hulpverlening tijdens de Coronacrisis

Het coronavirus verandert ingrijpend ons dagelijks leven.

Het verandert ook hulpverlening. De druk op artsen en verpleegkundigen is enorm groot.
De BHV’er speelt ook een belangrijke rol. Juist nu.
Maar hoe ga je daarmee om?

Het RIVM raadt ons aan om 1,5 meter (2 armlengtes) afstand te houden van andere personen. Maar hoe moet je met die regel de BHV handelingen uitvoeren?

Wij snappen dat dit vragen kan oproepen binnen de organisatie. Daarom hebben wij een online module: Hulpverlening tijdens de coronacrisis.
De cursist leert concreet om hulpverlening toe te passen in de praktijk waarbij besmettingsgevaar zoveel als mogelijk wordt beperkt. Iedere video bevat handelingen en aandachtspunten voor de betreffende situatie.

De video’s zijn door ontwikkeld met ervaren deskundigen, maar zonder een camerateam. In de komende periode zullen meer nieuwe video’s publiceren, dus hou de online omgeving goed in de gaten.

Deze BHV module is kosteloos en per direct beschikbaar in de leeromgeving

Materialen COVID-19

Wij verkopen materialen tegen bescherming van COVID-19.
Staat het gewenste artikel er niet tussen? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Instructies Corona interventie pakket

In deze instructie video wordt uitgelegd hoe je jezelf kan beschermen, wanneer je werkzaamheden uitvoert waarbij (mogelijk) COVID-19 aanwezig is.

Complete BHV-module

Door de genomen maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken, kunnen de BHV- en EHBO-cursussen niet plaatsvinden. Juist nu kunnen de vaardigheden up-to-date blijven door onze online BHV-module te doorlopen.

Deze module bestaat uit interactieve video’s waar real-time vragen beantwoord moeten worden. Aanvullende theorie wordt door een presentatrice doorgenomen en aangevuld met animaties. De leeromgeving is na activatie een jaar toegankelijk.
In de maand april en mei bieden wij de complete online BHV-module aan voor slechts € 17,50 per cursist in plaats van € 27,50.