Laerdal

COVID-19 proof Laerdal

Met de nieuwe COVID-19 maatregelen is het belangrijk om de Reanimatie- en BHV trainingen
veilig en hygiënisch te laten verlopen.

Een geteste en betrouwbare
tube-holder

De originele Thomas Tube Holder is een geteste en betrouwbare tube-holder en is de afgelopen twee decennia toonaangevend geweest binnen de sector. Thomas Tube Holders zijn ontworpen om verschillende luchtweg-devices te bevestigen, zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een betrouwbare houvast.

De Thomas Select Tube Holder zijn ergonomisch vervaardigd om te voldoen aan de behoeften van zorgverleners en bieden een comfortabele pasvorm voor de patiënt. Het klittenband dat om het hoofd van de patiënt zit, is snel en comfortabel af te stellen en zit stevig vast.

Er zijn de laatste tijd veel nieuwe methodes voor airway management en supraglottische luchtweg-devices met een grotere opening op de markt gebracht, dus zijn we enorm blij dat we kunnen melden dat we de Thomas Select Tube Holder aan ons assortiment hebben toegevoegd.

QCPR SkillReporter app

De QCPR SkillReporter app levert uitvoerige, intuïtieve feedback voor uitgebreide kwalitatieve reanimatietraining.
Met de optie om resultaten van de cursisten op te slaan en te exporteren naar Exel, wordt de QCPR reanimatietraining nog effectiever!

NIEUW!!
Little Baby QCPR kan huilen!

De nieuwe Little Baby QCPR, een échte reanimatie- en verslikkingsbaby in één, is samen met de feedbacktechnologie via de apps erg fijn om tijdens de cursussen te gebruiken.

Wanneer de verslikkingshandelingen door de cursist goed wordt uitgevoerd, gaat de Little Baby QCPR huilen, net zoals een echte baby. Hierdoor is het duidelijk herkenbaar voor de cursist wanneer de handeling juist is uitgevoerd.

Tijdens de reanimatie kan je via app’s meekijken of de cursist de handeling juist uitvoert en feedback geven, net zoals de Little Anne QCPR.
Hierdoor is het mogelijk om tijdens en na de reanimatietraining de cursist de juiste feedback te geven over de uitgevoerde handelingen.

Wil je de eerste zijn die met deze nieuwe Little Baby QCPR gaat gebruiken tijdens de cursus?

Bestel nu alvast de nieuwe Little Baby QCPR

QCPR Classroom

Leuk leren is beter leren!!

We weten dat reanimatietraining levens kan redden. Maar het geven van nauwkeurige en objectieve feedback op de prestaties van cursisten is al jarenlang een uitdaging voor instructeurs. Dat is nu anders.

De QCPR Classroom App is nu beschikbaar voor onze Little Anne QCPR met feedback en een spelelement. Hiermee kunnen instructeurs de kwaliteit van reanimatietrainingen, de efficiëntie tijdens de les en de betrokkenheid van cursisten verbeteren – met tot 42 oefenpoppen tegelijkertijd.

Efficiëntere reanimatietraining

QCPR-technologie wordt gebruikt om zowel instructeurs als studenten in staat te stellen om hun reanimatieprestaties effectiever te beoordelen en bekijken, waardoor de efficiëntie van de trainingstijd toeneemt.

Dit stelt u in staat om:

• trainingen effectiever aan te bieden aan individuen en teams van specialisten
• te oefenen in de omgeving van uw keuze
• prestaties van meerdere individuen in real time te beoordelen
• een debriefing te leveren aan het team, terwijl u zich ook blijft focussen op de individuele prestaties.

Little Anne QCPR

Little Anne is nu uitgerust met feedbacktechnologie waarmee u reanimatiekwaliteit, efficiëntie van trainingen en de betrokkenheid van cursisten kunt verbeteren.

Cursisten worden met objectieve feedback en scores niet alleen gemotiveerd om het tegen elkaar op te nemen, maar ook om hun eigen hoogste score te verbeteren. Dit competitie-element maakt trainingen leerzamer en interactief en zorgt voor meer motivatie.

De volgende opties kunnen met de oefenpop gebruikt worden om live en summatieve feedback te verzamelen van reanimatieprestaties en automatische aanbevelingen voor het verbeteren van reanimatie te ontvangen na de sessie. De feedbackinterface is hetzelfde als voor andere QCPR-methodes van Laerdal en is intuïtief en effectief voor het uitvoeren en verbeteren van kwaliteitsreanimatie.

QCPR Instructor App (app voor instructeurs)

Met deze app ziet de instructeur voor maximaal zes oefenpoppen tegelijk een prestatie-overzicht. Aan de hand van zijn/haar eigen waarnemingen en de objectieve feedback van de app, kan de instructeur de cursisten effectief aangeven wat ze moeten verbeteren.

QCPR Learner App (app voor cursisten)

Deze app kan gebruikt worden door de cursist om zelf te oefenen. De app kan ook door meerdere gebruikers worden gebruikt, zodat ze elkaar kunnen helpen.

Little Junior QCPR

Met Little Junior QCPR kan de instructeur, met de app in de hand, tot wel zes cursisten tegelijk opvolgen. De reanimatie-app voor instructeurs geeft een begrijpelijk prestatie-overzicht waarin wordt aangegeven welke cursisten meer hulp nodig hebben. U kunt in één oogopslag zien wie de borst niet diep genoeg indrukt, wie de borst niet op de juiste snelheid indrukt en wie er te veel beademt. Cursisten kunnen hun eigen prestaties bijhouden met de reanimatie-app voor cursisten of het draadloze SkillGuide-apparaat.

QCPR-technologie maakt het mogelijk om reanimatie te meten en feedback te geven over:

• Real-time feedback over compressies en beademingen
• Debriefing na de training, inclusief algemene scores en tips ter verbetering
• Gegevens over compressiediepte en compressiefrequentie, het niet volledig omhoog laten komen van de borstkas, beademingsvolume en aantal compressies, beademingen en cycli

Resusci Anne QCPR

De Resusci Anne QCPR oefenpop en de bijpassende feedbackapparatuur zijn elk ontworpen met het oog op gebruiksgemak en vereisen zeer weinig tijd voor het instellen, waardoor elke gebruiker zich kan focussen op het oefenen van een kwaliteitsreanimatie (Q-CPR).

Resusci Anne QCPR is ontworpen met een realistische anatomie en voldoet volledig aan de reanimatierichtlijnen. Hierdoor zal de leerling de juiste weerstand van de borst ervaren, de borstkasbeweging tijdens het beademen zien en het hoofd moeten kantelen en de kin omhoog moeten doen om de luchtwegen vrij te maken.

Het beademingssysteem zorgt ervoor dat de borstkas op de juiste wijze omhoogkomt tijdens ballonbeademing mond-op-mond beademing. Drie borstveren (zacht, standaard, hard) maken de simulatie van compressies met verschillende stijfheden van de borst mogelijk binnen het meest voorkomende bereik van de vereiste kracht (30-60 kg) om een diepte te bereiken die overeenstemt met de richtlijn.

Resusci Baby QCPR

De Resusci Baby QCPR biedt gedetailleerde real-time informatie en een overzicht als deze wordt gebruikt in combinatie met feedbackapparatuur. De gedetailleerde feedback en debriefing zorgen ervoor dat de leerlingen beter dan ooit tevoren reanimatie kunnen aanleren en hun prestaties kunnen verbeteren.

Een realistische anatomie zorgt ervoor dat een leerlng het hoofd op de juiste wijze kantelt en de kin op de juiste manier lift en de juiste weerstand van de borst ervaart. Een sensor geeft de juiste handplaatsing aan.

Het beademingssysteem zorgt voor een realistische borstkasbeweging bij ballonbeademing en mond-op-mond beademing en meet het volume en de snelheid om de juiste beademingstechnieken te leren.

Resusci Baby QCPR voldoet volledig aan de reanimatierichtlijnen.

Resusci Junior Basic en SkillGuide

De Resusci Junior oefenpop biedt een realistische, hoogwaardige training voor het reanimeren van kinderen. De pop heeft een volledige lichaamslengte en maakt gebruik van een optionele SkillGuide-prestatie-indicator. Studenten kunnen hun vaardigheden op het gebied van reanimatie van kinderen snel verbeteren tot hoge standaarden.

Productvoordelen:

  • Effectieve manier van leren door de focus te leggen op het prestatieniveau van belangrijke reanimatievaardigheden en -technieken voor kinderen
  • Meer motivatie voor studenten door het gebruik van de optionele SkillGuide-indicator die real-time feedback geeft op reanimatieprestaties tijdens de training
  • Kostenefficiënt door gemakkelijk te gebruiken en onderhouden verwijderbare luchtwegen
  • Anatomisch realistisch lichaam en oriëntatiepunten leveren de essentiële eigenschappen om op een realistische manier te leren hoe er omgegaan moet worden met kinderen en kwaliteitsreanimatie (Q-CPR) van kinderen
  • Duurzame harde koffer zorgt voor gemakkelijk transport

Baby Anne

Baby Anne is ontwikkeld om effectieve training te geven in het reanimeren van baby’s zonder compromissen te sluiten op het gebied van realisme of kwaliteit. De verpakking van vier Baby Anne oefenpoppen maken praktijkoefeningen betaalbaar voor alle studenten.

Productvoordelen:

Effectieve manier van leren door de focus te leggen op het prestatieniveau van belangrijke reanimatievaardigheden en -technieken voor kinderen
Meer motivatie voor studenten door het gebruik van de optionele SkillGuide-indicator die real-time feedback geeft op reanimatieprestaties tijdens de training
Kostenefficiënt door gemakkelijk te gebruiken en onderhouden verwijderbare luchtwegen
Anatomisch realistisch lichaam en oriëntatiepunten leveren de essentiële eigenschappen om op een realistische manier te leren hoe er omgegaan moet worden met kinderen en kwaliteitsreanimatie (Q-CPR) van kinderen
Duurzame harde koffer zorgt voor gemakkelijk transport