Onderhoud van blusmiddelen

Als gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf zijn wij toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw blusmiddelen. Ons jaarlijks onderhoudspakket (basispakket REOB) is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw blusapparatuur in optimale staat blijft, klaar voor gebruik in geval van nood.

Het onderhoud van blusmiddelen is een cruciaal aspect van brandpreventie en -veiligheid. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, kunt u ervoor zorgen dat uw blusapparatuur voldoet aan de vereiste normen en goed functioneert wanneer dat nodig is.

Als onderdeel van ons onderhoudsprogramma voeren wij echter geen revisiewerkzaamheden uit. Wij hebben er bewust voor gekozen ons te beperken tot het jaarlijks onderhoud, zoals beschreven in het basispakket REOB. Dit betekent dat wij geen revisie- of herstelwerkzaamheden aan uw blusmiddelen uitvoeren.

Voor revisie werkzaamheden adviseren wij u contact op te nemen met een gespecialiseerd revisiebedrijf. Dit stelt ons in staat ons te concentreren op onze kernactiviteiten en u het beste onderhoudsservice te bieden binnen onze expertise.

Heeft u vragen over ons onderhoudsprogramma of wilt u een afspraak maken voor het jaarlijks onderhoud van uw blusmiddelen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw brandveiligheid te waarborgen.