Rotaid AED kast

Maak je Rotaid kast schoon

Totaal pakket Lifepak CR2 AED met Rotaid AED buitenkast

De groene ROTAID AED kast is een zeer solide en makkelijk te herkennen AED buitenkast die ook geschikt is voor AED’s die wifi of 3G uitzenden.

Buiten de uitmuntende kwaliteit en mooi design is de kast door de draaideksel zeer gebruiksvriendelijk. ROTAID gebruikt enkel gerecyclede kunststoffen, zodat de wandkasten met recht 100% duurzaam zijn. Daarbij zijn ze uitermate bestendig tegen wind, regen, stof en andere omgevingsfactoren, waardoor ze in iedere omgeving geplaatst kunnen worden. De buitenkast is uitgerust met een verwarmingselement waardoor de AED zelfs onder barre omstandigheden op de juiste temperatuur blijft.

Fuego bv levert deze buitenkast standaard met:

– Ledverlichting
– Verwarming (tot -25 graden Celsius)
– Alarmsysteem

ROTAID kast is uitgebreid getest en geïnspecteerd door de DEKRA en is momenteel de enige AED buitenkast die DEKRA gecertificeerd is. Hierdoor zijn de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd.

De afmetingen zijn Lxbxh 48cm x 48cm x 18cm daarbij weegt de kast 6,8 kg en is zeer gemakkelijk te installeren.

Geschikt voor veel AED merken

Niet alleen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn gewaarborgd maar de ROTAID is ook nog eens zeer veelzijdig omdat hij geschikt is voor maar liefst 13 verschillende merken AED’s:

Cardiac Science, Cardiaid, CU Medical, Defibtech, Heartsine, Nihon Kohden, Philips, Physio-Control, Primedic, Progetti, Schiller, Telefunken en Zoll.

AED binnenkast met alarm

De Rotaid Plus Alarm is een zeer gebruiksvriendelijke aed binnenkast omdat hij in één gemakkelijke draaibeweging is te openen. Met de vernieuwde transparante kap is de kast zeer stijlvol en gemakkelijk herkenbaar.

ROTAID gebruikt enkel gerecyclede kunststoffen, zodat de wandkasten met recht 100% duurzaam zijn.

In de doos zit standaard

– Installatie handleiding
– AED kast
– Alarmsysteem
– Schroeven set

De afmetingen zijn Lxbxh 48cm x 48cm x 18cm